• Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäleiri Järvenpään seurakuntaopistolla

30 heinäkuun , 2018 - 2 elokuun , 2018

Päiväleiri klo 9.30-15

Piano, viulu, sello, huilu ja kitara. Oma soittotunti joka päivä. Oman soittimen ryhmätunti, kamarimusiikkia. Kuvataidetunti, rytmiikkaa. Konsertteja. Lounas ja välipala.

Samaan aikaan järjestetään rinnakkaiset kurssit sekä Suzuki-soittajille että tavanomaisella metodilla opiskeleville soittajille. Suzuki-pianonsoittajien on mahdollista ilmoittautua myös Marzena Jasinskan mestarikurssille.

Opetus päiväkurssina, opetus klo 9.30 – viimeistään klo 16. Ma 30.7. aloitus jo klo 9.

KUSTANNUKSET sis. lounas ja välipala, päivittäisen yksityistunnin (alla olevin tuntipituuksin) sekä muun kurssiohjelman koko neljän päivän kurssin ajalta.

• 15 min soittotunti 150 €/opisk (alle kouluikäiset)
  • 20 min soittotunti 180 €/opisk
  • 30 min soittotunti 200 €/opisk
  • 45 min soittotunti 250 €/opisk
  • Suzuki-pianon mestarikurssi Marzena Jasinska, 9 opiskelijapaikkaa: 30 min soittotunti 250 €/opiskelija.

Majoitus tarvittaessa: 50 €/yö 2 hh huoneessa, 62€/yö 1 hh huoneessa sis. aamu- ja iltapalatarpeet

Lisätiedot: Rehtori Pekka Saarikorpi, Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu: pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi

Katso lisää: avoinmusiikkikoulu.fi

Järjestäjänä Järvenpään seurakuntaopisto ja Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu