Oppilaan opas

Päivitetty 5.2.2018

Tervetuloa oppilaaksi Kallion Musiikkikouluun!
Tässä muutamia käytännön ohjeita opiskeluasi varten. Luethan myös ohjeet oppilaan poissaoloista ja tuntien lopettamisesta.

SOITTO- TAI LAULUTUNTI

Tule tunnille ajoissa ja ota mukaasi kaikki tarvitsemasi nuotit ja muistiinpanovälineet. Älä tule tunnille sairaana.
Ethän unohda soitintasi.

MONTAKO TUNTIA?

Soittotunteja pidetään syyslukukaudella 15 ja kevätlukukaudella 15. Lisäksi on oppilaskonsertteja ja matineoita, joihin kaikki oppilaat saavat osallistua. Alle
18-vuotiaille oppilaille sisältyy lukukausimaksuun vuosittain myös musiikin perusteiden opintoja ja erilaisia työpajoja, joihin ilmoittaudutaan erikseen. Yli
18-vuotiaille oppilaille sisältyy lukukausimaksuun Musiikin perusteiden alkeet -kurssi.

LASKUTUS

Lasku tulee Isolta-laskutusfirmalta siihen sähköpostiosoitteeseen, mikä on ilmoittautumisen yhteydessä annettu. Pidä huoli, että sähköpostiosoite on ajan tasalla. Seuraa myös, ettei lasku joudu roskapostiin. Musiikkikoulu ei ole vastuussa sähköpostin toimivuudesta.

KUN OPETTAJA ON POIS TUNNILTA

Jos opettajalla ei ole sijaista, hän itse korvaa pitämättä jääneen tunnin.

KUN OPPILAS ON POIS TUNNILTA

Tuntia ei korvata. Pidemmän poissaolon osuessa kohdalle, ole yhteydessä rehtoriin, Kaisa Saarikorpi p. 050 350 3755 tai kaisa.saarikorpi(a)kallionmusiikkikoulu.fi. Jos oppilaalla on lääkärintodistus yhtäjaksoisesta yli kuuden viikon poissaolosta, kannatusyhdistyksen hallitus voi pyynnöstä antaa tapauskohtaisesti huojennusta lukukausimaksuun.

MITEN TUNNIT LOPETETAAN?

Jos haluat lopettaa soittotunnit tai ryhmäopetuksen kokonaan, ilmoita siitä rehtorille sähköpostilla kaisa.saarikorpi(a)kallionmusiikkikoulu.fi tai soittamalla p. 050 350 3755 tai täyttämällä alla oleva kaavake. Ilmoitus opettajalle ei riitä.

JOS TULEE ONGELMIA 

Olethan yhteydessä omaan opettajaan, se saattaa auttaa. Opettajan on hyvä tietää, jos soittomotivaatio on kateissa. Myös rehtori voi auttaa asioissa.

TUNTIEN LOPETTAMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu aina koko lukuvuodeksi. Jos haluaa lopettaa tunnit kevätlukukaudella, ne pitää irtisanoa hyvissä ajoin ennen lukukauden alkamista.
Kesken lukukauden lopetetuista tunneista ei palauteta lukukausimaksua.

ILOISIA SOITTO- JA LAULUTUNTEJA.